Sunday, April 24, 2016

Joostes vihmas / Running in the rain

By Argo Viiding
Täna toimus järjekordne Paide-Türi kevadtriatlon. Olen selle korra individuaalselt ja korra või oli kaks sõbravõistkonnas läbi teinud. Seekord siis Püsililled (koos Merle Vantsi ja Krista Mägi) koosseisus. Merle alustas 300m ujumisega, Krista läbis 13km vahemaa Paidest Türile ratta seljas ning minule jäi viimane, 2km jooks.

Meid kosutas selleaastane "nunnu" kevad oma jaheda ning vihmaga. Joosta oli nii mõnus :) Jõudsin läbida mõlemad ringid suhteliselt ühtlases tempos, aeg kokku 7.15. Kartsin, et vihmaga on muru libedam, et mäkkejooks lõppeb neljakäpukil ülesronimise ja tagumiku peal allalibisemisega. Õnneks jäi see olemata ja suutsin enne mind startinud naiste sõbravõistkonna jooksja kinni püüda.

Püsililled võitsid naiste sõbravõistkondadest ajaga 36 min.

Läbi vihma tähtede poole ;)
Paide-Türi spring triathlon took place today. I have participated once on my own and one (or was it two?) times in a team. This time I was part of Püsililled (with Merle Vantsi and Krista Mägi) . Merle began with swimming 300m Krista crossed the 13 km between Paide and Türi on bike and I got the last part, to run 2km.

We were alimented by this year`s "cute" spring with its chilly weather and constant rain. But it was so enjoyable to run :) I managed to run both laps with relatively constant pace, time all together 7.17. I was afraid the grass would be slippery with rain, that moving uphill would end on all fours and downhill on my butt. But surprisingly nothing of that sort happened and I was able to catch the friend team`s runner who started before me. 

Püsililled won the women friend teams with 36 minutes.

per imber ad astra ;)

No comments:

Post a Comment